Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові сервіси онлайн: платники Запорізького району опановують застосунок "Моя податкова" та програмні РРО від ДПС

, опубліковано 07 листопада 2023 о 11:00

Центр обслуговування платників Запорізького району щоденно приймає чимало відвідувачів, переважна більшість з них цікавляться податковими сервісами, які можна отримувати дистанційно. Тож, працівники інспекції не тільки консультують щодо практики застосування норм законодавства, але й допомагають опановувати сучасні електронні сервіси ДПС.

Наразі найбільш затребуваним є новий мобільний застосунок "Моя податкова", завдяки якому громадяни мають можливість отримати окремі послуги та відомості, а також сплатити податки. Фахівці ЦОПу Запорізького району знайомлять усіх бажаючих із інтерфейсом застосунку та, за бажанням, допомагають його встановити на мобільні пристрої, що працюють на платформах Android та iOS.

Також відвідувачі інспекції цікавляться встановленням та реєстрацією касових апаратів та програмних РРО. Фахівці служби нагадують їм про основні вимоги до проведення розрахункових операцій та супроводжують процес підключення ПРРО в Електронному кабінеті.

Крім того, підприємцям роз'яснюють положення Закону України №3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану", а також нюанси оподатковування благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам.