Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Моя податкова» та інші сервіси допомагають вільнянцям заощаджувати час

, опубліковано 14 листопада 2023 о 11:30

Для того, щоб отримувати якісні податкові послуги, відвідувати Центр обслуговування платників не обов’язково, хіба що потрібна допомога у встановленні корисних застосунків. У цьому мешканці міста Вільнянськ пересвідчилися на власному досвіді.

Вже протягом трьох місяців фахівці Вільнянської податкової інспекції проводять для усіх бажаючих тренінги з користування електронними сервісами податкової служби. Нещодавно до традиційного набору сучасних «інструментів» додався ще один – мобільний застосунок ДПС "Моя податкова".

Днями під час чергової зустрічі, платники мали можливість власноруч перевірити функціонал та зручність застосунку,  який дозволяє отримувати електронні послуги та сплачувати податки. А також, тим, у кого була потреба, податківці допомогли розібратися та зареєструвати безкоштовне програмне забезпечення ПРРО від ДПС.

Крім цього, відвідувачі ЦОПу щоденно отримують від податківців роз'яснення щодо особливостей оподаткування на прифронтовій території, враховуючи зміни, внесені Законом України №3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану". Серед найбільш поширених питань – нюанси сплати єдиного податку, подання звітності, виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам та проведення податкових перевірок суб'єктів господарювання торговельної сфери.