Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новомиколаївські підприємці звертаються за податковими роз'ясненнями

, опубліковано 22 листопада 2023 о 10:07

Податкові новації, електронні послуги, які економлять час і є зручними для платників – ці та інші теми найчастіше стають предметами зустрічей платників зі спеціалістами Центру обслуговування платників Новомиколаївської податкової інспекції.

Під час інформаційних заходів фахівці ДПІ знайомлять підприємців з безкоштовним програмним забезпеченням ПРРО від ДПС, допомагають у його реєстрації, консультують щодо основ фіскалізації готівкових розрахунків.

У ході тренінгів податківці вчать користуванню мобільним застосунком ДПС "Моя податкова", за допомогою якого можна отримувати Е-послуги та сплачувати податки, а також корисними чат-ботами податкової служби для інформаційної взаємодії з платниками.

Крім того, інспектори роз'яснюють норми Закону України № 3219-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану" для платників прифронтових територій, оподаткування благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам та інші нюанси законодавства.