Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для представників запорізьких громад доступні десятки офлайн і онлайн податкових Е-сервісів

, опубліковано 30 листопада 2023 о 10:17

Відвідувачі податкової інспекції Запорізького району щодня отримують десятки адміністративних послуг. Водночас більшість із них вже доступні в режимі онлайн. Тож, спеціалісти Центру обслуговування консультують платників, як дистанційні сервіси використовувати з найбільшою ефективністю.

Податківці розповідають про функціонал Електронного кабінету платника, про сервіси, які доступні у відкритій і приватній частинах, про можливості мобільних застосунків "Моя податкова", "ПРРО ДПС" та чат-ботів "InfoTax" і "StopViolationBot".

Наразі чимало підприємців звертаються за допомогою з реєстрацією програмних РРО та роз'ясненнями стосовно окремих законодавчих норм. Зокрема, представників громад району цікавлять питання реалізації положень Закону України № 3219-IX, оподаткування благодійної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, проведення розрахункових операцій, порядку оформлення найманих працівників, ведення товарного обліку, здійснення податкового аудиту заповнення реквізитів для сплати податків та єдиного внеску тощо.