Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пройшло чергове засідання робочої групи по боротьбі з корупційними проявами "Прозорість та підзвітність"

, опубліковано 13 грудня 2023 о 10:12

У Запорізькій обласній військовій адміністрації під керівництвом очільника ЗОВА Юрія Малашка відбулося чергове засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність". Участь у її роботі взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, керівники обласних управлінь СБУ, Нацполіції, прокуратури та районних військових адміністрацій.

На цей раз члени робочої групи розглянули результати моніторингу публічних закупівель та прийняли рішення стосовно попередження порушень законодавства у бюджетній сфері. Зокрема, було скасовано низку тендерів – в тому числі, на проведення поточного ремонту та утримання території загального користування в одній з громад Запорізького району та придбання гусеничного екскаватору в громаді Мелітопольського району.

Матеріали щодо ще деяких підозрілих тендерів передано до правоохоронних органів для аналізу на предмет наявності корупційної складової або порушень норм проведення закупівель.

Як наголосив Юрій Малашко, бюджетні кошти мають спрямовуватися на допомогу захисникам, наповнення матеріальних резервів та підтримку внутрішньо переміщених осіб.

Фото Запорізької обласної військової адміністрації