Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці чотирьох районів Запоріжжя відвідують ПРРО-тренінги

, опубліковано 14 грудня 2023 о 10:48

Платники Хортицького, Дніпровського, Вознесенівського та Заводського районів Запоріжжя відвідують інформаційні тренінги з питань використання податкових Е-сервісів та реєстрації програмних РРО. Інформаційні зустрічі з місцевими підприємцями проводять спеціалісти Центру обслуговування платників Вознесенівської податкової інспекції.

Фахівці служби пояснюють функціонал Електронного кабінету платника, який надає можливість 24 години на добу та без вихідних отримувати майже весь спектр послуг, який доступний у податковій інспекції. Такий самий режим роботи і мобільного застосунку "Моя податкова" та чат-ботів у месенджерах Viber і Telegram, які за лічені хвилини можуть надати десятки запропонованих сервісів.

Також податківці роз'яснюють норми законодавства, яке регулює розрахункові операції, трудові стосунки, особливості оподаткування платників прифронтових територій, благодійної допомоги, нюанси заповнення платіжних інструкцій на сплату податків тощо.

Нагадаємо, ЦОП Вознесенівської ДПІ працює за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 14. Звертайтесь за телефонами: (061) 227-06-62, 227-06-83.