Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діджиталізація податкових сервісів в дії: щодня сотні запоріжців отримують Е-послуги в смартфоні

, опубліковано 18 грудня 2023 о 11:29

Сьогодні переважна більшість запорізьких платників податків отримують податкові послуги в режимі онлайн. За допомогою комп'ютера, ноутбука, смартфона або планшета можна користуватися сервісами ДПС 24 години на добу та без вихідних.

Консультаційну допомогу щодо роботи Е-послуг запоріжцям надають спеціалісти Центрів обслуговування платників. Так, фахівці Вознесенівської податкової інспекції проводять тренінги та тематичні зустрічі, під час яких знайомлять з функціональними можливостями Електронного кабінету платника, мобільного застосунку "Моя податкова" та роз'яснюють норми податкового законодавства.

Крім того, податківці допомагають з реєстрацією програмних РРО, пояснюють порядок проведення розрахункових операцій та обліку товарних запасів для фізичних осіб-підприємців, наголошують на необхідності дотримання вимог законодавства у сфері трудових відносин, обігу підакцизних товарів. Також платникам пояснюють особливості оподаткування благодійної допомоги, оформлення платіжок на сплату податків і єдиного внеску та інші питання.