Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оріхівські платники отримують податкові послуги у приміщенні інспекції Запорізького району

, опубліковано 22 грудня 2023 о 09:52

В умовах воєнного стану сервісне обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків. Водночас працівники Оріхівської податкової інспекції тимчасово приймають відвідувачів у приміщенні Центру обслуговування платників Запорізького району. Саме до них звертаються за податковими сервісами оріхівські підприємці, які на даний час знайшли прихисток і працюють у Запоріжжі.

Тут для відвідувачів інспекції організована інформаційна підтримка. Роз'яснення законодавчих норм, практичні поради з податкових питань – лише частина послуг для платників. Оскільки сьогодні більшість сервісів доступні в онлайн-форматі, податківці консультують про можливості Електронного кабінету платника, мобільного застосунку "Моя податкова", програмного забезпечення ПРРО від ДПС, чат-ботів у месенджерах "InfoTAX" та "StopViolationBot" тощо.

Також платників з тимчасово окупованих та прифронтових територій цікавлять питання оподаткування, зокрема, благодійної допомоги, підприємницької діяльності, податкові пільги та особливості перерахування податків до бюджетів.

Нагадаємо, Центр обслуговування платників знаходиться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Богдана Ступки, 8. Телефони "гарячих ліній" для надання консультацій: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial.