Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міська координаційна рада з питань розвитку підприємництва підбила підсумки річної роботи

, опубліковано 26 грудня 2023 о 14:53

У Запоріжжі під керівництвом заступника міського голови Андрія П'ятницького відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва.

Відкриваючи захід, Андрій П'ятницький підсумував роботу ради у 2023 році, наголосив на основних досягненнях, окреслив пріоритети на наступний рік та відзначив роль представників бізнесу, громадських організацій та органів влади у спільному вирішенні важливих для запорізьких підприємців питань. Також заступник голови повідомив про прийняття Запорізькою міською радою бюджету міста на 2024 рік та вплив законодавчих змін на бюджетні надходження.

Значна увага учасників засідання була приділена обговоренню актуальних змін податкового законодавства.  Начальниця управління правового забезпечення Головного управління ДПС у Запорізькій області Ольга Лисенко акцентувала на ключових для платників регіону податкових новаціях, які діятимуть й в наступному році. Зокрема, вона роз'яснила особливості проведення податкових перевірок суб'єктів господарювання Запоріжжя і прифронтових районів та детально розповіла, на яких суб'єктів господарювання поширюється податковий аудит.

Крім того, учасники засідання розглянули питання дотримання місцевими суб'єктами господарювання антитютюнового законодавства, норм законів про рекламу та іншу проблематику запорізького підприємництва.

Фотоматеріали по темі