Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Запорізької області змінилася електронна адреса для запитів на отримання публічної інформації

, опубліковано 28 грудня 2023 о 11:36

Звертаємо увагу мешканців Запорізької області на зміну однієї з електронних адрес для листування з податковою службою регіону. 

Відтепер, якщо вам необхідно надіслати до нас запит на отримання публічної інформації, користуйтеся електронною скринькою zp.publicinfo@tax.gov.ua.

Звертаємо увагу, що попередня електронна адреса zp.pubinfo@tax.gov.ua недійсна.

Звернення, як і раніше, необхідно надсилати на нашу скриньку для приймання «звернень громадян»:  zp.zvernennya@tax.gov.ua.

Нагадуємо, в електронному зверненні має бути зазначене прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. 
Також не забудьте вказати електронну поштову адресу, на яку має бути надіслана відповідь або надайте інформацію про інші засоби зв'язку з вами. 

Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається. Проте електронне звернення, надіслане без використання електронного підпису, повинно мати вигляд сканкопії або фотокопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.