Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інвестиційні конкурси та регуляторна політика: у Запоріжжі відбулося перше у цьому році засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва

, опубліковано 25 січня 2024 о 10:33

У Запоріжжі під керівництвом заступника міського голови Андрія П'ятницького проведено перше у 2024 році засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва.

У заході взяли участь очільники і фахівці державних органів влади, правоохоронних відомств, бізнес-асоціацій та громадських організацій. Позицію податкової служби регіону представляли керівники підрозділів Головного управління ДПС у Запорізькій області Ірина Лізогубова та Наталія Оніщенко.

Під час заходу члени Координаційної ради обговорили проєкт рішення Запорізької міської ради "Про затвердження Положення про проведення інвестиційних конкурсів у м. Запоріжжі" та за результатами дискусії внесли свої пропозиції.

Крім того, фахівці департаменту економічного розвитку міськради представили звіт щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Запорізької міської ради за минулий рік.

Також учасники засідання приділили увагу іншим актуальним для запорізького підприємництва питанням, зокрема, законодавчим новаціям, що впливають на діяльність малого і середнього бізнесу тощо.

Фотоматеріали по темі