Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівний комітет EU4PFM обговорив напрями реалізації проєктів на поточний рік, у тому числі в ДПС

, опубліковано 31 січня 2024 о 16:57

Реалізацію спільних проєктів у минулому році та плани на 2024 рік обговорювали сьогодні учасники 12-го засідання Керівного комітету Проєкту EU4PFM. Представники EU4PFM, Представництва ЄС в Україні, Міністерства фінансів України, Державної податкової служби та Державної митної служби розглянули основні результати Проєкту та головні досягнення за друге півріччя 2023 року.

«Хочу від себе та команди податкової служби подякувати Представництву ЄС, Центральному агентству управління проєктами, керівництву Проєкту та всій команді за щоденну підтримку та якісну роботу Проєкту для розвитку ДПС, а також за допомогу у забезпеченні потреб для щоденної роботи Служби під час війни», – наголосила в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко.

Очільниця ДПС також зазначила, що у співпраці з EU4PFM Державна  податкова служба завершила широкий спектр проєктів. Так, модернізовано Контакт-центр, розроблено систему для управління справами у сфері судового оскарження та судового співробітництва, систему для автоматичного обміну інформацією CbC/CRS. Крім того,  проведено низку навчальних заходів для працівників Служби.

З урахуванням поточного стану проєкту учасники засідання визначили основні пріоритети на 2024 рік. З боку ДПС у фокусі уваги –  реалізація розпочатих проектів, зокрема, е-аудит, ІТ-рішення для аналізу ризиків з питань трансфертного ціноутворення, система обліку даних тощо.