Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Січневий внесок запоріжців до бюджетів склав майже 1,7 мільярда гривень

, опубліковано 05 лютого 2024 о 09:01

За перший місяць року запорізькі платники податків спрямували до бюджетів усіх рівнів 1 мільярд 687 мільйонів гривень. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев.

Як зазначив керівник податкової служби регіону, більшу частину надходжень направлено до державного бюджету – майже 55 відсотків, 45 відсотків платежів перераховано до місцевих скарбниць.

Традиційними лідерами дохідної частини бюджетів стали податок на доходи фізичних осіб, податок на додану вартість, плата за землю, єдиний податок, податок на прибуток підприємств та акцизний податок.

Нагадаємо, у розділі "Онлайн-навчання" вебпорталу ДПС розміщено детальну інформацію про податки і збори, особливості їх обчислення і сплати. Також тут зосереджена корисна інформація про податкові перевірки, електронні сервіси та багато іншого. Переходьте за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.

Висловлюємо вдячність запорізьким платникам податків, які своєчасно виконують свої обов'язки та підтримують оборонну здатність нашої держави! Разом – до перемоги!