Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Угоду про співпрацю та взаємодію з місцевим осередком громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України»

, опубліковано 27 лютого 2024 о 13:12

Трансформація податкової служби, діджиталізація сервісів, мобільні податкові застосунки, електронна звітність та сучасні підходи до адміністрування податків і зборів – про це та інше йшлося під час зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Івана Саранцева із головою місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Валентиною Бойко.

Керівник податкової служби регіону акцентував на важливості діалогу різних поколінь податківців та запевнив у підтримці колег, які наразі вже не працюють в службі та потребують уваги. Зокрема, асоціація ветеранів допомагає тим, хто вимушений був залишити свої домівки через тимчасову окупацію рф, а також тим, хто має проблеми зі здоров’ям або перебуває у скрутних обставинах. Теперішні працівники служби роблять свій внесок у підвищення спроможності організації до надання допомоги.

Також під час зустрічі було підписано  Угоду про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Запорізькій області та місцевим осередком громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України», яка засвідчила незмінність спільних пріоритетів та визначила напрями подальших дій.

Фотоматеріали по темі