Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення боргів перед працівниками державних підприємств: у Запоріжжі обласна комісія розглянула проблемні питання

, опубліковано 27 березня 2024 о 09:39

У Запоріжжі під керівництвом заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Євгена Мироненка відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з зарплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації доходів.

Участь у нараді взяли начальниця управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Світлана Баневич, очільники Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, районних військових адміністрацій, Запорізького обласного союзу промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал", керівники підприємств регіону.

У ході засідання було розглянуто стан погашення заборгованості перед працівниками підприємств державного сектору економіки, що підпорядковані Фонду державного майна України. Проаналізувавши динаміку виплат зарплатних боргів та заслухавши керівників, члени комісії ухвалили відповідні рішення по кожному суб'єкту господарювання.

Також присутні приділили увагу перспективам ліквідації державними підприємствами регіону недоїмки з обов'язкових платежів до Пенсійного фонду України.