Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запоріжці сплатили до бюджетів понад сім мільярдів гривень податків

, опубліковано 03 травня 2024 о 09:02

З початку року податкові надходження до бюджетів усіх рівнів від запорізьких платників склали 7 мільярдів 164 мільйони гривень. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев.

Як зазначив керівник податкової служби регіону, майже 52 відсотки від загальної суми надійшло до державного бюджету, 48 відсотків спрямовано до місцевих скарбниць.

У квітні запоріжці спрямували до бюджетів 1 мільярд 805 мільйонів гривень.

Традиційно, найбільші надходження забезпечила сплата податку на доходи фізичних осіб, податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, єдиного податку, плати за землю, військового збору тощо.

Нагадаємо, докладна інформація про податки, особливості адміністрування і сплати, подання звітності та багато іншої корисної інформації у зручній і зрозумілій формі розміщено у рубриці "Онлайн-навчання" на вебпорталі ДПС України: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/.

Дякуємо запоріжцям за підтримку регіону і держави, адже кожна гривня, сплачена у вигляді податків, йде на оборонну спроможність нашої країни. Наближаємо перемогу разом!