Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі підприємства та організації сплатили 467 мільйонів гривень податку на прибуток

, опубліковано 13 травня 2024 о 09:04

За чотири місяці компанії і організації регіону перерахували до бюджетів усіх рівнів 467 мільйонів гривень податку на прибуток.

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, до державного бюджету підприємства сплатили 397 мільйонів гривень, до місцевих скарбниць направлено 70 мільйонів гривень.

У квітні до бюджетів спрямовано 31 мільйон гривень податку на прибуток.

Нагадуємо, 20 травня – останній день сплати податку на прибуток підприємств за перший квартал 2024 року. Також цього дня спливає граничний термін сплати частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за перший квартал. Крім того, сплатити податок на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції за перший квартал необхідно також до 20 травня включно.

31 травня – останній день сплати авансового внеску з податку на прибуток підприємств з пунктів обміну іноземних валют за травень.

Більше інформаційних матеріалів про податок на прибуток читайте у розділі "Онлайн-навчання" на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/podatok-na-pributok-pidpriemstv.