Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До бюджетів запорізьких громад надійшло 12 мільйонів гривень плати за ліцензії на торгівлю підакцизною продукцією

, опубліковано 24 червня 2024 о 09:04

З початку року запорізькі підприємці спрямували до місцевих бюджетів 12 мільйонів гривень плати за ліцензії на торгівлю підакцизними товарами, з них у травні до бюджетів громад надійшло 2 мільйони 466 тисяч гривень.

За січень-травень суб'єкти господарювання отримали 1716 ліцензій. Так, фахівці податкової служби регіону видали 698 документів на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 675 дозволів на продаж тютюнових виробів, 252 – на торгівлю пивом, 84 – сидром. Також за п'ять місяців податківці продовжили термін дії 3702 ліцензій та анулювали 671.

Нагадуємо, на даний час фахівці податкової служби Запорізької області  приділяють особливу увагу попередженню і виявленню порушень норм законодавства щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності суб'єктів господарювання без державної реєстрації, неоформлення найманих працівників та торгівлі підакцизною продукцією без відповідних документів. Інформацію про ці та інші  випадки недотримання законодавчих вимог можна передавати за допомогою чат-бота "StopViolationBot" у месенджері Telegram: https://t.me/StopOverpriceBot.