Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Контроль у сфері обігу підакцизної продукції: попередні результати спільних заходів податкової і поліції Запорізької області

, опубліковано 27 червня 2024 о 10:51

На черговій нараді співробітники податкової служби та Національної поліції  Запорізької області підбили підсумки спільної роботи викриття правопорушень у сфері обігу підакцизних товарів.

Основна увага податківців і поліцейських була зосереджена на результатах профілактичних заходів щодо заборони продажу алкогольної продукції і тютюнових виробів підліткам, документування фактів недотримання законодавства та притягнення до відповідальності порушників.

Під час заходу представники Головного управління ДПС у Запорізькій області та співробітники відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області узгодили план подальшої співпраці.

Зазначимо, всього з початку року фахівці податкової служби регіону провели понад тисячу перевірочних заходів суб'єктів господарювання з питань дотримання законодавства, яке регулює обіг підакцизної продукції. За виявлені порушення застосовані фінансові санкції на загальну суму понад 343 мільйони гривень.

Фотоматеріали по темі