Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запоріжці сплатили понад п'ять мільярдів гривень єдиного внеску

, опубліковано 02 липня 2024 о 10:57

За перше півріччя запорізькі платники податків спрямували до пенсійного і соціальних фондів 5 мільярдів 246 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Порівняно з минулим роком надходження зросли на 198 мільйонів гривень.

У червні на пенсійні і соціальні видатки запоріжці направили майже мільярд гривень, що на 2 мільйони гривень більше, ніж було сплачено у червні 2023 року.

Нагадаємо, 19 липня – останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за попередній квартал фізичними особами-підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність та членами фермерських господарств. А 22 липня – гранична дата сплати єдиного внеску, нарахованого за червень роботодавцями за найманих працівників, для гірничих підприємств цей термін припадає на 29 липня.

Більше інформації про строки подання звітності і сплати податків і зборів читайте на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua/, в Електронному кабінеті платника: https://cabinet.tax.gov.ua/calendar та на сайті Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу: https://zir.tax.gov.ua/main/calendar/.