Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС: продовжуємо розвиток за підтримки експертів EU4PFM

, опубліковано 17 липня 2024 о 15:15

Поточний стан реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM): компоненти 1, 3 і 4» обговорили учасники 13-го засідання керівного Комітету EU4PFM.

Ключові експерти проєкту за напрямами роботи, представники Міністерства фінансів України, Державної митної служби України та Державної податкової служби України, Представництва ЄС в Україні розглядали досягнуті результати, плани на друге півріччя та заходи, які мають бути завершені до кінця проєкту.

 Заступник Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Наталія Калєніченко, зокрема, відзначила важливість допомоги  експертів EU4PFM, Представництва ЄС у реформуванні податкової служби, її діджиталізації, а також подякувала за плідну співпрацю та підтримку.

У фокусі уваги ДПС – виконання усіх зобов’язань у рамках проєкту, ефективне впровадження напрацювань у роботу Служби за експертної підтримки EU4PFM.

Нагадаємо, що ДПС бере участь у проєкті з 2020 року, з детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/mijnarodne-/proekti-programi-mtd/463106.html.