Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Запорізької області перерахували до державного бюджету більше шести мільярдів гривень

, опубліковано 06 серпня 2024 о 09:03

Упродовж семи місяців платники податків регіону спрямували до державного бюджету 6 мільярдів 652 мільйони гривень. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, рівень сплати до показника аналогічного періоду минулого року зріс на 1 мільярд 13 мільйонів гривень або на 18 відсотків.

У липні від запоріжців бюджет отримав 881 мільйон гривень. Це на 41,5 мільйонів гривень перевищило сплачену суму у липні минулого року.

З початку року найбільші надходження забезпечила сплата податку на доходи фізичних осіб, податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств та військового збору тощо.

Нагадаємо, на вебпорталі податкової служби функціонує розділ "Онлайн-навчання": https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/.  У ньому актуалізовані презентаційні і роз'яснювальні матеріли, які в доступній формі інформують про системи оподаткування, види і ставки податків, права та обов'язки платників податків, електронні сервіси ДПС, податкові перевірки та багато іншого.