Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від власників і користувачів запорізьких земель до місцевих бюджетів надійшло 550 мільйонів гривень

, опубліковано 20 серпня 2024 о 09:04

У січні-липні до місцевих бюджетів Запорізької області надійшло 550 мільйонів гривень плати за землю. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, суб'єкти господарювання-юридичні особи сплатили понад 513 мільйонів гривень, фізичні особи перерахували 37 мільйонів гривень.

У липні власники і користувачі земельних ділянок направили до бюджетів громад 85 мільйонів 400 тисяч гривень орендної плати і земельного податку. 

Нагадуємо, сьогодні, 20 серпня – останній день подання податкової декларації з плати за землю (земельний податок та орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за липень 2024 року у разі неподання податкової декларації на 2024 рік. А 30 серпня – гранична дата сплати плати за землю (крім громадян) за липень 2024 року.

Більше інформації про нарахування і сплату орендної плати і земельного податку читайте у розділі "Онлайн-навчання" на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/plata-za-zemlyu/.