Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі підприємці перерахували до бюджетів громад 18 мільйонів гривень плати за ліцензії

, опубліковано 23 серпня 2024 о 09:23

У січні-липні до місцевих бюджетів Запорізької області надійшло 18 мільйонів гривень плати за ліцензії на продаж підакцизних товарів.

Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, з початку року запорізькі підприємці отримали у податковій службі 2761 ліцензію, зокрема, 1067 – на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, 1035 – на реалізацію тютюнових виробів, 385 дозволів – на продаж пива та 114 – сидру. Також за цей час продовжено термін дії 4859 документів та анульовано 924. Станом на початок серпня загальна кількість діючих ліцензій в регіоні склала 6266.

Нагадуємо, для суб'єктів господарювання запроваджено можливість подання заяв на отримання ліцензій на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним в електронному вигляді, а також автоматичного отримання інформації про результат розгляду відповідних заяв засобами електронного зв'язку. Детальніше про це читайте за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/litsenzuvannya-virobnitstva-ta-obigu-/680578.html.

Більше інформації з питань оподаткування отримуйте на сайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua/.