Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Найважливіші свята країни: запорізькі податківці долучились до відзначення Дня Державного прапора та 33 річниці Незалежності України

, опубліковано 23 серпня 2024 о 12:38

Сьогодні, 23 серпня, Запоріжжя разом із усією країною відзначає День Державного прапора та переддень річниці Незалежності України.

Урочиста церемонія з відзначення 33 річниці Незалежності України відбулася за участю очільника Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, секретаря Запорізької міської ради Регіни Харченко, в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Івана Саранцева, представників інших державних органів влади і місцевого самоврядування, військовослужбовців, ветеранів російсько-української війни і громадських діячів.

Хвилиною мовчання учасники вшанували пам'ять героїв, які віддали життя за нашу свободу.

Очільники обласної, міської влади нагородили кращих представників громад і службовців Збройних Сил України за вагомі здобутки в соціально-економічному житті регіону під час повномасштабної війни.

Представники влади і громадськості наголосили на важливості єдності у боротьбі за свободу, адже 33 роки Незалежності – це про Україну, про силу українців та про майбутню перемогу і мир на нашій землі.

Фотоматеріали по темі https://zp.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/zustrichi-z-gromadskistyu/11687.html