Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі регіону відзначили День Державного прапора та День Незалежності України

, опубліковано 23 серпня 2024 о 15:14

Сьогодні у податковій службі Запорізької області відбулася урочиста нарада, присвячена Дню Державного прапора і річниці Незалежності України.

Звертаючись до колективу, в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев наголосив на важливості цих свят нашої держави, які нині набули особливого значення.

"Ми усвідомили, що незалежність – це не даність, за неї потрібно боротися. І саме нашому поколінню судилося здобути цю незалежність остаточно і назавжди.

Щиросердно дякую тим нашим колегам, хто виборює незалежність у лавах Збройних Сил України. 

Дякую кожному з вас і вашим колективам за те, що не злякалися і продовжуєте працювати, не дивлячись на об'єктивні ризики.  

Ми з вами робимо важливу справу. І маємо попри усе тримати високу планку у адмініструванні податків та наданні сервісних послуг платникам. Наше завдання – служити державі і вірити, що обов'язково настане день, коли замість сигналу повітряної тривоги на всю Україну залунає наш гімн на честь Великої Перемоги!", – підкреслив керівник податкової служби регіону.

З нагоди Дня Незалежності України кращі працівники відомства були відзначені подяками і грамотами Державної податкової служби України та Запорізької обласної державної адміністрації.

Фотоматеріали по темі https://zp.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/zasidannya--kolegii-ta-naradi/11697.html