Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Виходь на світло" – у Запоріжжі міжвідомча робоча група розглянула деталі кампанії з детінізації праці

, опубліковано 26 серпня 2024 о 11:34

У Запоріжжі відбулося позапланове засідання міжвідомчої робочої групи з питань зниження рівня незадекларованої праці.

Захід відбувся за участю керівництва Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, представників Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», відділу державного нагляду (контролю) у Запорізькій області Державної служби з безпеки на транспорті, Національної поліції України в Запорізькій області. Позицію податкової служби представляв начальник відділу координації та інформаційно-аналітичного забезпечення Головного управління ДПС у Запорізькій області Віктор Аркатов.

Представники профільних відомств обговорили інформаційні матеріали кампанії "Виходь на світло!", яка триватиме до початку листопада. В її рамках проводитиметься роз'яснювальна робота щодо переваг офіційного працевлаштування, легалізації праці, недопущення неоформлення найманих працівників і виплат заробітних плат "в конвертах".

Присутні розглянули можливості використання інформаційних ресурсів державних органів влади та місцевого самоврядування під час проведення кампанії.