Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Е-ключі: за електронними довірчими послугами до податкової звернулись майже п'ять тисяч запоріжців

, опубліковано 02 вересня 2024 о 09:04

За вісім місяців фахівці податкової служби області видали запорізьким платникам 10818 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, всього з початку року клієнтами підрозділу реєстрації користувачів стали майже п'ять тисяч представників бізнесу, організацій, відомств та фізичних осіб.

Нагадуємо, користувачі, що мають чинні сертифікати, можуть скористатися онлайн сервісами:

– повторного, дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом для самостійного продовження терміну дії сертифікатів на два роки;

– дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО, що дає змогу сформувати юридичним особам сертифікати для програмних РРО.

Щоб отримати електронні довірчі послуги вперше чи якщо термін дії сертифікатів завершився, користувачу необхідно підготувати документи для отримання електронних довірчих послуг, з переліком яких можна ознайомитись у розділі "Отримання електронних довірчих послуг" офіційного інформаційного ресурсу КНЕДП, обравши відповідну категорію та звернутися до обраного відокремленого пункту реєстрації.

Докладна інформація – на сайті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС: https://ca.tax.gov.ua/.