Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі регіону відзначили представників запорізького бізнесу

, опубліковано 05 вересня 2024 о 13:23

Залишитися на рідній землі, працювати за кілька десятків кілометрів до лінії бойових дій, підтримувати українських захисників, зберегти робочі місця і сумлінно сплачувати податки – головні риси запорізького підприємництва, що продовжує розвивати власну справу у прифронтовому Запоріжжі.

Про сьогоденні реалії життя запорізької бізнес-спільноти та взаємодію з державою йшлося під час зустрічі представників бізнесу із керівництвом податкової служби регіону – Іваном Саранцевим та Оксаною Федоровою.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев відзначив ключову роль підприємців у вирішенні проблем регіону, реалізації важливих соціально-економічних та бізнес-проєктів, а також запевнив у продовженні відкритого діалогу із платниками податків:

«Незважаючи на об'єктивні ризики ви не залишаєте регіон і продовжуєте розвивати власну справу. Це на межі можливого, але ви не здаєтесь. 

Ми завжди на зв'язку, готові до зустрічей та обговорення найскладніших питань та пошуку компромісних рішень. Розуміємо, що кожному запорізькому підприємцю щодня дуже непросто. Ви, як і сотні тисяч запоріжців, іноді нехтуючи власною безпекою, продовжуєте працювати, щоб забезпечити життя міста та регіону.

Дякую вам, що тримаєтесь, вірите у свою справу, створюєте робочі місця, сплачуєте податки та наповнюєте енергією запорізький край", – наголосив Іван Саранцев.

За сумлінне виконання податкових зобов'язань перед державою, високу податкову культуру та укріплення позитивного іміджу українського підприємництва Подяками Головного управління ДПС у Запорізькій області відзначені фізичні особи-підприємці Віталій Компанієць, Андрій Токарєв, Сергій Гайдаш, а також колективи і керівники підприємств ТОВ "ІНКАМ ФІНАНС", ПРАТ ФФ "ВІОЛА", ТОВ "ВЕЛЬТУМ-ЗАПОРІЖЖЯ" і ТОВ "ЕНПРОМ".

Фотоматеріали по темі https://zp.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/zustrichi-z-gromadskistyu/11763.html