Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок запорізьких платників до бюджетів перевищив 16 мільярдів гривень

, опубліковано 03 жовтня 2024 о 09:04

За дев'ять місяців від запорізьких платників податків до бюджетів усіх рівнів надійшло 16 мільярдів 656 мільйонів гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли більш ніж на два мільярди гривень.

Із загальної суми 52 відсотки спрямовано до державного бюджету, 48 відсотків зараховано до скарбниць громад.

У вересні запоріжці сплатили до бюджетів 1 мільярд 797 мільйонів гривень, що на 86 мільйонів гривень більше, ніж торік. Відповідно, до державного бюджету перераховано 53 відсотки, до місцевих бюджетів – 47 відсотків.

Нагадуємо, детальна інформація про терміни подання звітності і сплати податків доступна у розділі "Податковий календар" на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua/, у відкритій частині Електронного кабінету платника https://cabinet.tax.gov.ua/calendar, на сайті Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу https://zir.tax.gov.ua/main/calendar/.

Висловлюємо щиру подяку запоріжцям за сумлінність та відповідальність у сплаті податків. Кожна гривня, сплачена до державного та місцевих бюджетів, наближає нашу перемогу та відновлення країни. Дякуємо за ваш патріотизм!