Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проблеми розвитку Запорізького регіону в центрі уваги Прем'єр-міністра України

опубліковано 07 листопада 2019 о 18:00

Під час робочої поїздки до Запоріжжя Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук провів нараду із керівництвом обласної влади та правоохоронних органів. Захід відбувся за участю голови Запорізької облдержадміністрації Віталія Туринка, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслана Рачинського, очільників органів місцевої влади та державних відомств. Учасники обговорили реалізацію проектів будівництва інфраструктури регіону та визначили пріоритетні напрями подальшої роботи.

Також Олексій Гончарук зустрівся з представниками бізнес-спільноти області. Керівники великих запорізьких компаній, громадських організацій та приватні підприємці мали можливість поспілкуватися з прем'єром, висловити свої проблеми та поставити запитання. Значна частина з них стосувалася детінізації економіки та взаємодії бізнесу з органами влади.

Як зазначив Олексій Гончарук, більшість проблем, які турбують підприємців, мають бути вирішені, зокрема, на законодавчому рівні. Також очільник Уряду зазначив, що наразі заплановано проведення зустрічей із суб'єктами господарювання та бізнес-асоціаціями для пошуку оптимальних шляхів запровадження нових правил у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Фотоматеріали по темі