Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізький бізнес хаб: стартував четвертий сезон!

, опубліковано 11 листопада 2019 о 11:20

У Запоріжжі за участю представників податкової служби Запорізького регіону розпочався четвертий сезон бізнес хабу – проєкту зі сприяння розвитку підприємництва, заснованого обласним союзом промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал" та обласним центром зайнятості.

Слухачі четвертого бізнес хабу – це запоріжці, які нещодавно вирішили розпочати власну справу. Долучившись до проєкту, вони отримали чудову можливість взяти участь у програмі курсу тренінгів та семінарських занять, які проводитимуть фахівці Головного управління ДПС у Запорозькій області та інших держаних структур і організацій. Зокрема, на слухачів чекає теоретичний модуль з поглибленого вивчення основ податкового законодавства.

Як підкреслив голова ЗОСПРР "Потенціал" Олександр Головко, випускники перших трьох сезонів, частина з яких поповнила лави запорізької бізнес-спільноти і сьогодні займається підприємницькою діяльністю, високо оцінили ефективність та освітній рівень модулю. Спільними зусиллями представників "Потенціалу", податкової служби, центру зайнятості та інших органів влади проєкт став успішним, а бізнесмени-початківці – більш соціально відповідальними.

Фотоматеріали по темі