Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реєстрація податкових накладних: вирішення проблемних питань запорізького бізнесу в рамках комунікаційної платформи

, опубліковано 01 лютого 2024 о 16:20

Сьогодні керівник податкової служби області Іван Саранцев провів чергову зустріч із представниками запорізького бізнесу в рамках комунікаційної податкової платформи. На цей раз до розмови була запрошена компанія, яка працює у сфері комп'ютерного програмування та постачання матеріалів і устаткування.

Предметом обговорення стали проблемні питання, пов’язані із зупиненням   реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі. Учасники зустрічі проаналізували чинники, які спровокували виникнення цієї ситуації та узгодили подальші кроки для її оперативного вирішення. Представники компанії отримали чіткий алгоритм дій, який в подальшому допоможе уникнути подібних проблем.  

Нагадуємо, комунікаційна податкова платформа при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області створена для спілкування з бізнесом, представниками асоціацій, громадських та професійних об'єднань, які захищають інтереси платників податків. Для оперативної взаємодії можна звертатися на електронну адресу: zp.ikc@tax.gov.ua. У листі необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, та вказати інформацію (назву підприємства, організації або прізвище, ім'я, по батькові, реєстраційні дані (код ЄДРПОУ або реєстраційний номер облікової картки платника податків), місце реєстрації або проживання, номер телефону для зв'язку.