Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Поглиблення співпраці та розгляд проблемних кейсів запорізького бізнесу: робоча зустріч керівництва податкової служби та ЗОСППР "Потенціал"

, опубліковано 15 лютого 2024 о 13:34

Реалізація спільних проєктів та вирішення проблемних питань компаній і підприємців різних галузей економіки регіону стали предметом обговорення під час робочої зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Івана Саранцева із президентом Запорізького обласного союзу промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал", головою Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Олександром Головком.

Керівник податкової служби області наголосив, що сприяння представникам бізнесу та фахова підтримка платників, які працюють в умовах воєнних викликів і наповнюють бюджети, є пріоритетом у роботі відомства.

Олександр Головко окреслив першочергові питання запорізьких виробників, які потребують консультацій профільних фахівців служби, а також акцентував на важливості багаторічної спільної роботи у сфері оподаткування.

У ході зустрічі сторони розглянули проблемні кейси суб'єктів господарювання та обговорили подальшу співпрацю, зокрема, проведення інформаційних заходів, що включають роз'яснення законодавчих норм і обговорення актуальних для запорізького бізнесу податкових питань.