Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Легалізація праці: План заходів на 2024 рік прийнято

, опубліковано 28 лютого 2024 о 11:30

Сьогодні на базі Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці пройшло чергове засідання Міжвідомчої робочої групи щодо реалізації спільних дій, спрямованих на зменшення рівня незадекларованої праці, у тому числі у неформальному секторі економіки. Участь у заході взяли представники органів влади та їх соціальні партнери з Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей. 

Позицію податкової служби Запорізького регіону представляв начальник відділу координації та інформаційно-аналітичного забезпечення управління оподаткування фізичних осіб Віктор Аркатов.

 В ході зустрічі обговорювалися шляхи та порядок виконання положень Національного плану спільних заходів на 2024 рік. Зокрема, йшлося про об’єднання зусиль державних органів та соціальних партнерів в питаннях запобігання незадекларованій праці, проведення спільних заходів та інформаційних кампаній, які дозволять підвищити рівень обізнаності суспільства та підприємництва, а також мінімізувати ризики порушення законодавства, що регулює трудові відносини. 

Кожен з учасників засідання мав можливість висловити своє бачення та внести корективи у план подальших дій. Після чого документ був прийнятий для подальшої реалізації на регіональних рівнях.