Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Запоріжжі завершився освітній проєкт для підприємців-початківців

, опубліковано 11 березня 2024 о 13:36

Сьогодні у Запоріжжі вітали випускників першого пілотного курсу "Основи підприємницької діяльності", який був реалізований в рамках спільного проєкту Обласного союзу промисловців та підприємців (роботодавців) "Потенціал" і німецької організації SEQUA. 

Півтора місяці майбутні підприємці та бізнесмени-початківці регіону отримували корисні знання на базі Навчального Центру "Освіта для бізнесу і кар'єри" Національного університету "Запорізька Політехніка".

Під час занять та тренінгів спікери – представники органів влади, організацій та фінансових установ, знайомили слухачів з правовими основами підприємницької діяльності, оподаткуванням та електронними сервісами ДПС, алгоритмом реєстрації бізнесу та оформлення трудових відносин, веденням фінансових документів, бухгалтерії, основами маркетингу та іншими важливими аспектами підприємницької діяльності. Протягом курсу до проведення навчальних тренінгів долучалися і представники податкової служби області.

Сьогодні слухачів привітали із успішним завершенням навчання керівництво та представники Запорізької міської ради, ЗСППР "Потенціал", Головного управління ДПС у Запорізькій області, Запорізького обласного центру зайнятості, ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області, ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

 Бажаємо випускникам успіху в усіх бізнесових проєктах!

Фотоматеріали по темі