Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Декларування-2024": Олександрівські податківці роз'яснюють запоріжцям нюанси заповнення декларацій

, опубліковано 26 березня 2024 о 10:00

У рамках цьогорічної кампанії декларування фахівці Олександрівського відділу податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області організували консультаційні зустрічі для відвідувачів інспекції.

Хто має подати декларацію про доходи за минулий рік, які особливості її заповнення, як обчислювати податки – ці та інші запитання, з якими найчастіше звертають запоріжці до податківців. Спеціалісти податкової служби надають консультаційну допомогу та роз'яснюють нюанси звітування.

Для зручності громадяни можуть скористатися онлайн-сервісами та подати декларацію в Електронному кабінеті.

При цьому податківці підготували візуалізації та відеоінструкції, які допоможуть зручно відзвітувати. Вони розміщені у банері "Деклараційна кампанія 2024" на сайті Головного управління ДПС у Запорізькій області.

Нагадаємо, термін подання декларації – до 1 травня, для отримання податкової знижки – до кінця року. Сплатити задекларовані суми доходів необхідно до 1 серпня. 

Більше інформації про кампанію декларування читайте на сайті податкової служби області: https://zp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/.