Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво податкової служби Запорізької області та команда Ради бізнес-омбудсмена розглянули кейс запорізької компанії-виробника

, опубліковано 03 квітня 2024 о 13:48

Сьогодні у рамках комунікаційної податкової платформи відбулася зустріч керівництва податкової служби регіону, представників Ради бізнес-омбудсмена та одного із місцевих товаровиробників.

Під час заходу в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Михайло Кроль та старша інспекторка Ради Юлія Михайлюк розглянули кейс запорізького підприємства щодо неврахування таблиці даних і зупинки реєстрації податкових накладних.

Сторони проаналізували наявні складності та обговорили шляхи їх вирішення. Зокрема, йшлося про ведення господарської діяльності та причини неврахування таблиці даних.

Компанії був запропонований алгоритм дій, який дозволить зняти усі зауваження для подальшого врахування таблиці даних та реєстрації податкових накладних.

Нагадаємо, комунікаційні податкові платформи створені для оперативної комунікації з платниками, розгляду дискусійних питань бізнесу та представників інститутів громадянського суспільства з практики реалізації податкового законодавства.

Контакти комунікаційних податкових платформ у регіонах доступні за посланням: https://tax.gov.ua/others/kontakti/komunikatsiyni-podatkovi-platformi.