Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Юридичний відділ

, опубліковано 06 січня 2021 о 15:03

Начальник - Мєхтієва Каріна Алікберівна

Основними завданнями юридичного відділу є :

1. Забезпечення контролю за дотриманням законності Головного управління ДПС у Запорізький області при виконанні завдань і функцій, покладених чинним законодавством.

2. Забезпечення прозорості, достовірності та відкритості інформації про діяльність Головного управління ДПС у Запорізький області, вільного отримання її юридичними, фізичними особами та об’єднаннями громадян без статусу юридичної особи, крім обмежень встановлених законодавством.

3. Здійснення у межах компетенції методичної і практичної допомоги структурним підрозділам Головного управління ДПС у Запорізький області.

4. Представництво в установленому законодавством порядку інтересів ДПС України та Головного управління ДПС у Запорізький області, їх посадових осіб у судах та інших органах під час розгляду спорів.

5. Організація участі у межах компетенції у підготовці договорів (контрактів) та здійсненні заходів, спрямованих на виконання договірних зобов’язань, забезпеченні захисту майнових прав і законних інтересів Головного управління ДПС у Запорізький області.