Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відома спортсменка з конкуру Оксана Добровольська підтримала кампанію декларування доходів

опубліковано 25 березня 2021 о 14:03

Днями до Запорізької податкової інспекції завітала відома спортсменка – кандидатка у майстри спорту з конкуру Оксана Добровольська. Вона задекларувала доходи за минулий рік і на своєму прикладі закликала запоріжців долучитись до кампанії декларування.

"Звітувати про свої доходи та своєчасно сплачувати податки – це конституційний обов’язок кожного громадянина, який прагне жити у заможній країні, де належним чином фінансуються лікарні, заклади освіти, виділяється достатня кількість коштів на розвиток спорту. Адже, від того, наскільки сумлінно ми будемо ставитись до нашої країни, повністю залежить забезпечення соціальної сфери держави, її майбутнє та майбутнє наших дітей", – зазначила Оксана Добровольська.

Маючи багаторічний досвід у кінному спорті, спортсменка є неодноразовою переможницею та призеркою багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Сьогодні Оксана Добровольська займається тренерською діяльністю та готує молоде покоління стати майбутніми чемпіонами. Її команда регулярно бере участь у змаганнях з конкуру та покоряє нові висоти на престижних турнірах.

 Фотоматеріали по темі

Запорізька ДПІ
Головного управління ДПС у Запорізькій області