Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердянські "мільйонери" поповнять бюджети більш ніж на 11 мільйонів гривень

, опубліковано 30 червня 2021 о 13:55

Упродовж кампанії декларування 11 бердянців подали звіти за минулий рік, у яких вказали доходи у понад мільйон гривень. Загалом вони задекларували 63 мільйона 132 тисячі гривень. З цієї суми до бюджетів усіх рівнів буде сплачено 10 мільйонів 62 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб та 947 тисяч гривень військового збору. Про це повідомила Оксана Федорова.

Крім того, 4 громадянина отримали 51,9 мільйонів гривень інвестиційного прибутку, з якого до скарбниць буде перераховано 9,3 мільйона гривень ПДФО. Ще 9 декларантів відзвітували про іноземні доходи на загальну суму 1,7 мільйонів гривень. У результаті до бюджетів надійде 0,3 мільйона гривень податку.

Кампанія "Декларування-2021" для громадян, які зобов’язані подати податкову декларацію, і осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, завершилась 30 квітня.

Із задекларованих доходів за 2020 рік необхідно сплатити податок на доходи та військовий збір. Зробити це необхідно до 1 серпня 2021 року.

Більше інформації про особливості декларування – на сайті податкової служби регіону за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2021.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.