Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості

, опубліковано 20 травня 2024 о 13:09

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості

1.

Назва предмета закупівлі

Послуги зі створення комплексної системи захисту інформації в автоматизованій системі класу «1» на об’єкті електронно - обчислювальної техніки другої категорії в Головному управлінні ДПС у Запорізькій області

2.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Розробка повного комплекту документів для побудови КСЗІ в АС класу «1» (модель загроз, технічне завдання, план захисту, формуляр тощо) згідно вимог НД ТЗІ Адміністрації Держспецзв’язку.

Поставка програмного засобу для захисту інформації від несанкціонованого доступу, що має дійсний експертний висновок в сфері ТЗІ та налаштування програмного забезпечення.

Поставка засобу активного захисту автоматизованої системи.

Розробка комплекту документів на комплекс ТЗІ (передпроектні роботи, розробка технічного завдання на створення комплексу технічного захисту інформації (КТЗІ), програми та методик проведення атестації тощо та погодження їх з Адміністрацією Держспецзв’язку, впровадження КТЗІ).

Перевірка наданого об’єкту електронно – обчислюваної техніки на закладні пристрої.

Атестація КТЗІ (розробка Акту атестації з реєстрацією у Держспецзв’язку).

Супроводження розгляду Декларації Держспецзв’язку до моменту її реєстрації.

3.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Проведено аналіз надісланих комерційних пропозицій що надійшли на адресу Головного управління ДПС у Запорізькій області, а саме послуг зі створення КСЗІ в АС класу «1» на об’єкті ЕОТ другої категорії в ГУ ДПС у Запорізькій області, за кодом CPV за ДК 021-2015 72220000-3 - Консультаційні послуги з питань систем та з технічних питань.

Очікувана вартість послуги розрахована відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами), на підставі комерційних пропозицій, що надійшли на адресу Головного управління ДПС у Запорізькій області в 2023 року, та з урахуванням коефіцієнту індексації у 2024 році:

Ц оч = (КП1 + КП2 + КП3)/3 * Кі ,

Кі = 102,4% – коефіцієнт індексації (жовтень 2023 – березень 2024), розрахований за допомогою калькулятора індексації
на офіційному веб-сайті Державної служби статистики України (
http://db.ukrcensus.gov.ua/dw_infl_uk/calc_p1).

Очікувана вартість в 2024 році склала з урахуванням коефіцієнту індексації у 2024 році: 160 693 (сто шістдесят тисяч шістсот дев’яносто три гривні 00 копійок) грн. з ПДВ.

Додаткові матеріали