Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Пологівського управління податкової отримали понад 3 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 19 червня 2020 о 14:57

У Пологівському управлінні ГУ ДПС у Запорізькій області повідомили, що впродовж січня-травня 2020 року Центром обслуговування платників надано 3374 адміністративних послуги, з них 234 – в електронній формі.

Найбільшим попитом користується послуга з отримання довідок про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 1959, та послуга з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків – 860.

Також запитуваними залишаються послуги щодо реєстрації платників єдиного податку – 108, надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 69, надання довідок про відсутність заборгованості з платежів – 72 (10 з них в електронній формі). Крім того, зареєстровано 64 книги обліку розрахункових операцій, 66 реєстраторів розрахункових операцій та 116 розрахункових книжок.

Як зазначила начальниця Пологівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй, для отримання необхідних адміністративних послуг громадяни також можуть скористатися безкоштовним сервісом «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.tax.gov.ua).


Пологівське управління
ГУ ДПС у Запорізькій області