Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

68 запоріжців-мільйонерів задекларували доходи у Вознесенівському управлінні податкової служби

опубліковано 23 червня 2020 о 14:06

Вже майже півроку триває кампанія декларування громадянами доходів, які вони отримали торік. Фахівці Вознесенівського управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області нагадують, що декларації слід подати тим громадянам, які отримували доходи, із яких не сплачувався податок, чи одержували доходи від фізичних осіб без статусу податкових агентів, або мали іноземні доходи.

Мешканці Вознесенівського, Заводського, Дніпровського та Хортицького районів Запоріжжя вже подали 4893 декларації з нарахованим податком та 1051 декларацію для отримання податкової знижки.

Протягом п’яти  місяців 2020 року громадяни задекларували доходи у сумі 1 мільярд 98 мільйонів гривень та визначили до сплати 30,3 мільйона гривень ПДФО та 5,8 мільйона гривень військового збору.

На території обслуговування Вознесенівського управління 68 запоріжців задекларували доходи більше 1 мільйона. За результатами декларування вони сплатять понад 19 мільйонів гривень ПДФО та 833 тисяч військового збору.

Деклараційна кампанія цьогоріч триває 6 місяців, впродовж січня-червня включно. Останнім днем подання декларації про майновий стан і доходи буде 30 червня, а податкові зобов’язання, визначені фізичними особами у таких деклараціях, мають бути сплачені до 1 жовтня 2020 року.

Крім того, звернутися до територіальних органів податкової служби можуть й ті громадяни, хто має намір реалізувати своє право на податкову знижку, декларуючи минулорічні витрати (наприклад, за навчання, іпотечне кредитування, тощо). Для отримання податкової знижки фізичні особи можуть подати декларацію за звітний 2019 рік до 31 грудня 2020 року.

 

Вознесенівське управління у м. Запоріжжі
ГУ ДПС у Запорізькій області