Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Оріхівщини та Гуляйпільщини отримали 3827 адмінпослуг

опубліковано 24 червня 2020 о 14:17

Спеціалісти Центрів обслуговування платників Оріхівського та Гуляйпільського районів за 5 місяців 2020 року надали 3827 адміністративних послуг.

Найчастіше мешканці Оріхівщини та Гуляйпільщини зверталися за відомостями з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків – видано понад 1797 відомостей. Друга за популярністю послуга – видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, фахівці ЦОПів видали понад 1139 таких карток.

Також громадяни потребували реєстрації фізичної особи-підприємця платником єдиного податку – зареєстровано понад 129 суб`єкт підприємницької діяльності. Крім того, фізичним особам-підприємцям надано понад 159 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано понад 122 книги обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, видано 42 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Нагадуємо, що мешканці Оріхівського та Гуляйпільського районів для отримання адміністративних послуг можуть звернутись до Центрів обслуговування платників за адресами: м. Оріхів, вул. Запорізька, буд. 36 , тел. (06141)4-37-12 (Оріхівський район); м. Гуляйполе, тел. (06145)4-14-43 вул. Спартаківська, буд. 9 (Гуляйпільський район).


Оріхівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області