Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Чернігівщині підбили проміжні підсумки деклараційної кампанії

опубліковано 02 липня 2020 о 10:05

Днями голова Чернігівської об'єднаної територіальної громади Віталій Манич провів засідання виконавчого комітету, під час якого серед інших розглядався стан декларування доходів громадян.

Як повідомила заступниця начальника Токмацького управління-начальниця відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Тетяна Кузьменко, з початку року мешканці Чернігівського району подали 891 декларацію про майновий стан і доходи, в яких задекларували 7,5 мільйона гривень. Нараховано до сплати до бюджету 1,4 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб та 100 тисяч гривень військового збору. При цьому близько половини з цих сум вже надійшли до скарбниць.

Крім того, працівники Токмацького управління сформували 300 податкових повідомлень-рішень з податку на нерухоме майно та 5364 – з плати за землю. У результаті бюджети мають отримати 348,6 тисячі гривень податку на нерухомість та 898,2 тисячі гривень земельного податку і орендної плати, з яких наразі платники спрямували 67 та 40 відсотків, відповідно.

 

Токмацьке управління ГУ ДПС у Запорізькій області