Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердянські та приморські платники оцінили переваги звітності в електронному вигляді

опубліковано 17 вересня 2020 о 07:30

87 відсотків платників податків м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів користуються електронними сервісами податкової служби. Як зазначила начальниця Бердянського управління податкової служби області Оксана Федорова, серед усіх можливих функціоналів Електронного кабінету найпопулярнішими є надання звітності в електронному вигляді та отримання довідки про відсутність заборгованості.

Особливої актуальності така форма взаємодії набула у період карантинних обмежень. Цього року кількість платників – користувачів Електронного кабінету серед бердянців та приморців постійно зростає. На даний час 84 відсотки платників звітують в електронному вигляді. Серед юридичних осіб – це 91 відсоток, серед фізичних осіб-підприємців даним сервісом користуються 78 відсотків.

На сьогоднішній день у Бердянському управлінні ГУ ДПС у Запорізькій області зареєстровано 10875 платників податків, з яких: 3965 це юридичні особи та 6910 – фізичні особи-підприємці. Тільки за останні вісім місяців поточного року зареєстровано 741 платника.

 

Бердянське управління ГУ ДПС у Запорізькій області