Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботодавці Вознесенівського, Дніпровського, Заводського та Хортицького районів сплатили майже два мільярди гривень єдиного внеску

опубліковано 22 жовтня 2020 о 14:57

У січні-вересні платники податків чотирьох районів міста Запоріжжя спрямували до соцфондів 1 мільярд 977 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 3,8 відсотка або на 72 мільйони більше, ніж за відповідний період минулого року.

У вересні до бюджету сплачено 233,6 мільйона, це на 10 відсотків або на 21 мільйон більше, ніж торік.

Нагадаємо, відповідно до частини 12 ст. 9 Закону України від 08.07.2010 року №2464-VI "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За наявності у платника єдиного внеску одночасно із зобов'язаннями зі сплати єдиного внеску зобов'язань із сплати податків, інших обов'язкових платежів, передбачених законом, або зобов'язань перед іншими кредиторами зобов'язання із сплати єдиного внеску виконуються в першу чергу і мають пріоритет перед усіма іншими зобов'язаннями, крім зобов'язань з виплати заробітної плати (доходу).

 

Вознесенівський відділ податків і зборів з юридичних осіб
ГУ ДПС у Запорізькій області