Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оріхівські податківці та представники Преображенської громади узгодили напрями спільної роботи

опубліковано 18 лютого 2021 о 10:00

Днями оріхівські податківці провели робочу зустріч з представниками Преображенської об'єднаної територіальної громади. У заході взяли участь голова Преображенської ОТГ Володимир Сідун, начальниця Оріхівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Запорізькій області Тетяна Гринь, заступники голови громади, сільські старости.

Учасники обговорили план спільної роботи на 2021 рік. Зокрема, він стосується декларування доходів громадянами, які надають послуги з обробітку, збору урожаю та інші послуги, у тому числі, на власній сільськогосподарській техніці. Також серед векторів співпраці – легалізація найманої праці, нарахування земельного податку, перегляд наявних та складання нових договорів оренди земельних ділянок, інвентаризація об'єктів нерухомого майна, якими користуються суб'єкти господарської діяльності та громадяни.

Крім того, податківці разом із спеціалістами громади працюватимуть над актуалізацією переліку об'єктів торгівлі з урахуванням наявності РРО і ліцензій на право реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального.

Під час зустрічі розглянули проблемні питанні та шляхи їх вирішення.

 

Відділ камеральних перевірок управління з питань
виявлення та опрацювання податкових ризиків
Головного управління ДПС у Запорізькій області