Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пологівські податківці продовжують активну співпрацю з об'єднаними громадами

опубліковано 19 лютого 2021 о 10:25

Днями начальниця Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй зустрілася з Смирновським сільським головою Олексієм Романюком.

Робоча зустріч була присвячена нагальним питанням, серед яких – порядок надання органам місцевого самоврядування інформації у розрізі джерел доходів бюджетів та про суми податкового боргу, взаємодія у напрямку отримання інформації про укладені договори оренди землі, про зміну власника земельних ділянок, щодо прийняття обґрунтованих рішень по ставках місцевих податків і зборів та своєчасного їх надання контролюючому органу.

Під час обговорення деклараційної кампанії, Світлана Бруй наголосила на необхідності залучення до подання декларацій громадян, які минулого року отримували доходи, обробляючи земельні ділянки на власній сільськогосподарській техніці.

Також вона розповіла про новації у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО, погашенні податкового боргу та недоїмки з єдиного внеску відповідно, ліцензуванні торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним тощо.

Під час заходу були узгоджені напрями роботи на 2021 рік податкової служби з об'єднаними територіальними громадами.

 

Пологівський сектор організації роботи
Головного управління ДПС у Запорізькій області